Marc Rius

Llicenciat en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre. Des dels 6 anys ha estat formant-se a laJoventut de la Faràndula de Sabadell, on ha participat en una vintena d’espectacles musicalsi infantils.

Entrà a La Calòrica participant en la Feísima enfermedad y muy triste muertede la Reina Isabel. Posteriorment ha treballat a L’Editto Búlgaro, La nau dels bojos, Bluf (premi Adrià Gual 2014 i estrenada al Festival Temporada Alta de Girona) i Sobre el fenomen de les feines de merda.

L’any 2013 s’incorpora a la companyia Obskené amb Fueteovejuna, amb la qual guanyen un primer premi al Festival de teatre clàssic d’Almagro. La temporada 13-14 treballa a la Sala Beckett amb Consell familiar, de Cristina Clemente i direcció de Jordi Casanovas, i al Teatre Nacional de Catalunya amb l’obra Sota el llit. Recentment ha estrenat Hamlet, dirigida per Ramon Molins a la Sala Atrium i Vilafranca (un dinar de festa major), escrita i dirigida per Jordi Casanovas.

A televisió, ha participat en els rodatges d’Olor de Colònia dirigida per Joan Maria Güell i El Retaule del Flautista dirigit per Ricard Reguant. I en el llargmetratge d’Insensibles de Juan Carlos Medina.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: