Albert Gonzàlez

Actualment estudiant Direcció i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre. Graduat en Humanitats, Menció en Gestió Cultural, a la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau de Gestió Cultural a la UOC. Cursos de dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett amb Carles Batlle, Helena Tornero, Sergi Belbel i Carlota Subirós.

Actualment treballa com a director d’escena a Únics Produccions, on ha dirigit els espectacles Patatu, d’Àngels Bassas, representada al Teatre Romea (desembre 2014-gener 2015) i nominada al premi Butaca de “Millor espectacle familiar”, i l’espectacle Tibinet (estrenat el febrer del 2015 al Parc d’Atraccions Tibidabo). També és autor i director de les versions teatrals Els músics de Bremen i La Blancaneus i els set nans (aquesta última fent dues temporades al Teatre Poliorama de Barcelona), representades per la Joventut de la Faràndula de Sabadell, on des de la temporada 2014-2017 també ha assumit la direcció escènica d’Els Pastorets.

En òpera ha realitzat assistències de direcció a Pau Monterde (Lucia di Lammermoor, producció dels Amics de l’Òpera de Sabadell, octubre 2014), Marc Rosich (Dido &  Aeneas, amb el Cor Jove del Palau de la Música, febrer 2015, i 4Carmen, coproducció de OBNC i Festival Castell de Peralada, que s’estrenarà a l’agost 2015). També és ajudant de direcció de Carles Ortiz, amb qui ha estrenat recentment Turandot (abril 2015) amb els Àmics de l’Òpera de Sabadell.

És el director artístic de la companyia de teatre alGALLINER i membre de la Junta Directiva de Joventut de la Faràndula.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: